Tel: 098 957 4780     E-mail: info@adaptacije-rijeka.com

Renoviranje

Renoviranje je stvaranje, odnosno obnavljanje kvalitete življenja. Dugogodišnjim korištenjem i zapuštanjem stambenih i poslovnih zgrada one gube svoju udobnost i kvalitetu. Okolina je bitan faktor našeg dobrog osjećanja. Upotrijebimo sve kako bi u njih ponovo unijeli radost i život. Profesionalno renoviranje podiže kvalitetu stanovanja i rada, smanjuje potrošnju energije i poboljšava mikroklimu. Sa svojim stručnim timom uz pomoć visokovrijednih materijala za saniranje i renoviranje nudimo idealnu osnovu za ambiciozne renovacijske poduhvate.

Pet dobrih razloga za renoviranje:

  1. Obnova starog zapuštenog i neiskoristivog prostora
  2. Proširenje stambenog i radnog prostora
  3. Ispravljanje konstrukcijskih grešaka projekta iz prošlosti
  4. Bolja toplinska izolacija u cilju uštede energije i novca
  5. Povećanje vrijednosti Vašeg doma te atraktivnosti Vašeg novog prostora

Imajući dobar nadzor nad gradnjom – možete izbjeći sve nesporazume. Mi organiziramo za Vas najbolje – arhitekte, zidare, električare, vodoinstalatere itd. U Vaše ime i za Vas možemo izabrati najbolje materijale za gradnju, a također i opremu vaše nekretnine uključujući kupatila, kuhinje, namještaj i slično.

Uz Adaptacije Rijeka dobivate profesionalnu uslugu kako biste bili sigurni da će renoviranje vaše nekretnine biti završeno uz minimalne brige i minimalne troškove. Naš glavni zadatak i jest da vam pomognemo „srediti“ vašu nekretninu – na što lakši i ugodniji način.

Možemo Vam pomoći, kontaktirajte nas →
Pogledajte gotove projekte →

  • Čitajte naš blog

  • Kontakt